10 Mart 2011 Perşembe

Düğünler sizindir Cenazeler bizim !

      FB maçı yaklaştı. Sonuçta yönetim-camia krizi olsa da işini sağlama almak isteyen işgüzarlar tarafından  GS'ın her tarafı  karıştırılmaya çalışılıyor. Mevzu gene döndü dolaştı Arda Turan'a geldi. Galatasaray'ımızın kaptanı Arda Turan'a. FB maçında oynayacak mı oynamayacak mı? Arda bu maçta oynamak için belki de 2 ayını daha feda edecek ama oynayacak  Umarım sağlıklı değilse oynamaz. Bize, sahada varını yoğunu ortaya koyacak ama sağlıklı oyuncular lazım. Arda her zaman  sevdiğimiz ve seveceğimiz bir oyuncu olacak, bu maçta oynamasa da. Eleştireceğiz, kızacağız, insan sevdiğini eleştirir. Ama onun yanından da ayrılmayacağız, kurda kuşa yem ettirmeyeceğiz, başkalarının eleştirmesine de müsade etmeyeceğiz. Oynasa da oynamasa da o gün o stadda olacağını,  oynarsa saha içinde arkadaşlarına, oynamazsa tribünde bizimle birlikte  takımına bağıracağına  eminim.

      Bende Arda'ya kızıyorum ama sahaya çıktımı bizler onu ölümüne destekleriz herkesin içi rahat olsun. O herkesden çok GS'lı olan, GS'lılığını sorgulatmayan  büyük grup var. Maçlarda bağırmayan, işi gücü ultrAslan'a çemkirmekten ibaret olan büyük grup. İşte onların ne yapacağını bilemem. Arda'yı tribüne çağırırlar 10. dakika ıslıklarlar. Herşey beklenir  büyük GS'lı olan o insanlardan. Onları gördükçe fanatik ultrAslan olma yolunda ilerlemeye başladım.

      Aklıma gelmişken belirtmek isterim. Kaptan, bugün Cenazede Ayhan ile birlikte yerini almış çok hoşuma gitti. Bizler kötü gün dostlarıyız. kötü günlerde destek verenlere daha bir sıkı sarılırız. Kaptanlarımızın da böyle olması  çok hoşuma gitti.

      Bizler kötü günlerde daha fazla sarılırız GS'ımıza, iyi günde bayrak sallayan, forma giyen, stada gitmek için  bilet arayan hatırlı adamları araya sokan çok olur. Düğünler o GS'lılarındır. Cenazeler, kötü durumlar, bizim gibi GS'lıların gittiği yerlerdir. Arda'da bizim gibi olan GS'lılardan. Her nerde olursa olsun kötü günde GS'ın yanında olanlardan..

      Ne demiştik. "Düğünler sizindir Cenazeler bizim". Sene sonuna,  hatta ertesi sene,  ondan sonraki sene biz gene tribündeyiz. Takıma olan "salt sevgi" anlayışımızla orada olacağız. Düğün-Cenaze farketmez. GS'ın bir adım yakınında olmak bize  nefes verir.

      Güzel GS'lılarla,  FB maçından sonraki gün Nevizade'de  konunun detaylarını irdelemek, Kadın basket takımımızın lig liderliğini kutlamak dileğiyle..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder