29 Eylül 2010 Çarşamba

Ayhan Şahenk'e Akıyoruz Kırmızı Kırmızı!!!

    




      Sezonu Avrupa beklentisi olmadan açan bir takımdık. Aslında yönetimin çabaları ve Oktay Mahmudi'nin sözleri sonrası bir beklenti içine girmiştik.  Basketbolda Avrupa ligi ve Kupasında kura çekimleri olduğu gün ise bu beklentilerimiz bitti. Bu sene ligde yer kapma, önümüzdeki sezon için şampiyonluk hesaplarını güçlendirme yılı olarak görüyorduk. Bunun içinde en büyük beklentilerimiz karakterli basketbolcularımız, Oktay Mahmudi'nin takıma verebilecekleri ve tabii ki büyük GS taraftarı idi. 

      Ben bir GS taraftarıyım. Sizden çok değil ama az da değil. Oyuncuların ve Hocanın yapbilecekleri konusunda beklentim olur ama taraftar konusunda beklentilerim dışında yapabileceklerim de var.  Geçen seneki süper taraftarın üzerine biraz daha taraftar ekleyebilmek adına çalışma yapabilirim  ve bunun bir parçası olabilirim. Ben de bunu yaptım. Çevremdeki herkesi GS maçlarına davet ettim. Kombinelerimiz çıktığında herkesin o kombinelerden alması için bilgi verdim, bir nevi lansmanını yaptım. Ama Galatasaray Sözlük ile GSbasket.org'un  çok daha güzel bir çalışması başladı. GS'ın internet ve sosyal hayattaki platformlarını, GS'ımızın avrupa için henüz sezonun başında en önemli maçına gelmesi için birleşmeye ve Ayhan Şahenk'e akma davetini bu yüzden büyük bir sevinç ve heyecanla kabul ettim, sarıldım.

      GS spor klübünün her branşında hedef, tabii ki şampiyonluktur. Ama bizim aşkımız şampiyonluklarda değildir. Bunu bir çok kez ispat ettik tribünlerde. En tazesi geçen sene yaşandı. Bırakın şampiyonluğu, küme düşmek üzere olan takıma, Büyük GS'lı Cem Akdağ ve talebelerine sarıldık. Ligdeki tüm takımların seyirci ortalamalarının toplamından daha fazla bir seyirci ortalaması ile salonlardaydık. 

      GS farklı bir yerdir ve bunu sizler de bilirsiniz arkadaşlar. Bu takım gücünü taraftarından alır. Taraftarda takımından. Terleri ile parkeleri ıslatan oyuncuları gördükçe tribünleri sahaya yakınlaştıran taraftar ve tribünler sahaya yakınlaştıkça, parkeleri ter içinde bırakan oyuncularımızla bir bütün olduk, engelleri aştık. Yarın da bu enegllerden birini aşacağız. Sahadaki bizlerin mücadelesi, tribündeki onların  desteği ile. Bu yüzden Galatasaray Sözlük'ün ve GS basket'in çağrısına kulak verelim, destek çıkalım. Yarın Ayhan Şahenk'e kırmızı akalım sahayı dar edelim rakibe, oyuncularımızın yanında yer alalım. GS'ın Kadınlar'da FIBA Euro Cup finalini canlı seyreden 3500 kişiden biri gibi mi olmak istiyorsun. Yoksa Orada olduğunu iddia eden ama o anları yaşayamayan 35000 kişiden biri olmak mı? Yarın gelebildiğin kadar kişiyle Kırmızı gel. O şanslı3500 kişiden biri ol. Kapıda binlerle beraber girebilmek için izdiham yarat ve şahitlik et bir şenliğe.GS basketbol şubesi için Şafak vakti geride kaldı arkadaşlar, bu maçla geleceğin Işıl Işıl olduğunu görelim, gösterelim. 

      Herkesi en Kırmızı  hali ile Ayhan Şahenk'de görmek, gelemeyenlerin o ateşi içlerinde yakmaları dileğiyle

Kırmızı ulan!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder